پرستاشاپ چیست. ایجاد یک فروشگاه آنلاین میتواند ترسناک باشد، به خصوص زمانی که شما چندان با پلتفرم های موجود و سطح عملکرد آنها آشنایی ندارید. و من کاملاً درک میکنم که انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوای مناسب برای فروشگاه شما چقدر دشوار است. برای کمک به شما در کشف بهترین پلتفرم تجارت الکترونیک در اینجا بررسی جامع PrestaShop را داریم. در این مقاله به شما خواهیم گفت پرستاشاپ چیست و در ادامه با مزیتهای آن آشنا خواهیم شد.
پرستاشاپ (prestashop) چیست؟
پرستاشاپ یک پلتفرم و سایت ساز تجارت الکترونیک منبع باز است. پرستاشاپ یکی از بهترین پلتفرم های تجارت الکترونیک منبع باز با ویژگی های زیاد است که آن را حتی قوی تر میکند. این فروشگاه ساز بر روی PHP کار میکند و میتواند به بازرگانان تجاری کمک کند تا وب سایت های تجارت الکترونیک جامع همراه با عملکرد شگفت انگیز بسازند.
در حال حاضر حدود ۲۷۰۰۰۰ فروشگاه آنلاین در سراسر جهان توسط پرستاشاپ ارائه میشود. هزاران توسعه دهنده و بیش از ۲۵۰ آژانس دارد که نوآوری میکنند و فعالانه در رشد و توسعه پرستاشاپ شرکت میکنند. پرستاشاپ کاملا شبیه وردپرس است. با این حال، آنچه که وردپرس قادر به انجام آن است، کمیبا آنچه پرستاشاپ است متفاوت است. پرستاشاپ صرفاً با تجارت الکترونیک هماهنگ است، در حالی که وردپرس یک پلت فرم عالی هم برای وبلاگ نویسی، طراحی پورتال سازمانی و هم برای تجارت الکترونیک است.
پرستاشاپ یکی از قویترین پلتفرمهای سازنده وبسایت تجارت الکترونیک است و یک رابط بصری فوقالعاده برای مدیریت فروشگاه آنلاین شما به خوبی دارد. صدها ماژول برای تقویت کارایی این نرم افزار ارائه میدهد.
مزایای پرستاشاپ
برخی از ویژگیهای چشمگیر پرستاشاپ مانند طرحهای پشتیبانگیری پیشرفته، قابلیت اطمینان بالا و دسترسی آسان به کاربران اجازه میدهد تا کسب و کار خود را افزایش دهند و اعتبار سایت را افزایش دهند. در اینجا میخواهم چندین ویژگی دیگر را معرفی کنم که میتوان از آنها برای بهبود بهره وری کلی این پلت فرم تجارت الکترونیک فوق العاده استفاده کرد.
پرستاشاپ بیش از سیصد ویژگی داخلی دارد که به شما امکان میدهد روش های پرداخت، حمل و نقل، فهرست محصولات، تامین کنندگان و خریداران را مدیریت کنید. پرستاشاپ از یک سیستم قالب وب استفاده میکند که به شما امکان میدهد تم فروشگاه را سفارشی کنید و از ماژول های افزودنی استفاده کنید. در حالی که برای ایجاد تم پرستاشاپ به یک تم ساز قوی پرستاشاپ نیاز دارید که میتواند به شما کمک کند تا نوع تم خود را مطابق با مشخصات خود بسازید.
۱- راحتی در استفاده
از آنجایی که بکاند پرستاشاپ کمیفنیتر است، راهاندازی آن زمان میبرد. شما نسخه ی نمایشی آنلاین را از نسخه ی نمایشی PrestaShop میگیرید که شامل ظاهر فروشگاه و همچنین بک اند میشود. به راحتی میتوانید آن را روی دسکتاپ، تبلت، تلفن همراه با تمام ویژگی های مورد نظر بررسی کنید. از آنجایی که پرستاشاپ برای راه اندازی کمیزمان میبرد، اما ارزش صبر کردن را دارد. نصب پرستاشاپ و استفاده از آن بسیار آسان است. این پلنفرم یک فروشگاه آنلاین کاملاً ریسپانسیو را در کمترین زمان برای شما فراهم میکند.
۲- Google Rich Snippets
بدون شک گوگل ستون فقرات ترافیک وب سایت شماست. و باید بداند که وب سایت شما چیست و چه خدماتی را ارائه میدهید تا بتواند وب سایت شما را از دیگران متمایز کند. در نتیجه، میتواند بدون هیچ مشکلی ترافیک سایت شما را جذب کند. و اینجاست که باید از ریچ اسنیپتها استفاده کنید. میتوانید از ریچ اسنیپتها استفاده کنید تا وب سایت خود را از رقبای خود متفاوت نگه دارید. میتوانید افزونهای را در بازار پرستاشاپ بیابید که بهطور خاص این فرآیند را سادهسازی میکند.
۳- درگاه های پرداخت
برای یک سایت تجارت الکترونیک، راه اندازی درگاه های پرداخت بسیار مهم است. و پرستاشاپ از مجموعه ای از درگاه های پرداخت مانند PayPal، Amazon Pay، Worldpay، Discover Global Network، First Data و Authorize.Net زرین پال و… پشتیبانی میکند. همچنین، بیش از ۲۵۰ ارائه دهنده پرداخت به عنوان افزودنی دارد.
۴- سفارشی سازی آسان
زمان وب سایت های کسل کننده و معمولی گذشته است، پرستاشاپ با ماژول های مختلفی مانند فروش متقابل، اشتراک خبرنامه عرضه میشود که تنها با یک کلیک فعال میشوند. این ماژولها میتوانند به شما کمک کنند تا سایت را مطابق با نیاز خود سفارشی کنید. شما بیش از ۵۰۰۰ ماژول و تم را در بازار در پرستاشاپ خواهید داشت.
نتیجه گیری
اولین و مهمترین مزیت پرستاشاپ این است که پرستاشاپ رایگان و یک راه حل متن باز برای فروشگاه آنلاین شما است. جالب توجه است که پرستاشاپ یک راه اندازی میزبانی با یک کلیک نیز ارائه میدهد. برای شروع کار برای مبتدیان واقعا مفید است. از آنجایی که پرستاشاپ یک راه حل منبع باز است که به این معنی است که شما پشتیبانی زیادی دریافت خواهید کرد. بنابراین، اگر در جایی گیر کردید، میتوانید برای راه حل به انجمنها و مستندات بروید.
مطمئنم از کار با پرستاشاپ لذت خواهید برد. با این حال، CMS های تجارت الکترونیک دیگری نیز وجود دارد که میتوانید فروشگاه خود را با آنها راه اندازی کنید. و میتوانید آنها را به طور کامل با پرستاشاپ مقایسه کنید، به عنوان مثال Magento در مقابل PrestaShop و بسیاری از گزینه های دیگر در لیست وجود دارد. اگرچه مهم نیست که برای چه هدفی وب سایت میسازید، چه یک فروشگاه آنلاین باشد یا یک وب سایت وبلاگ ساده، عنصر اصلی که میتواند به شما در ایجاد یک وب سایت به راحتی کمک کند، یک نرم افزار سازنده وب سایت مناسب است.
جهت اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان مجرب وب رمز تماس حاصل نمایید.
آخرین دیدگاهها